We zijn gespecialiseerd in B2B telemarketing.

Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en openheid. We werken graag en langdurig samen met onze klanten: een goede klik is dan het halve werk.

 AIM werd opgericht in 1995 door Martha Mireille Brahim en Yvonne Nohlmans. Zij staan nog steeds aan het hoofd van AIM en leiden het bedrijf met veel bezieling en grote betrokkenheid.

 Sinds de oprichting is AIM gespecialiseerd in het maken van afspraken en het genereren van leads. Wij verkopen ook graag uw producten en diensten. Voor het verrijken van uw database kunt u ons eveneens inzetten: de basis voor ieder vlekkeloos verlopend sales proces is immers een goede database. Wij verzorgen intensieve trainingen Telefonische Acquisitie voor uw bedrijf. En in samenwerking met Hallemavanloon voeren wij gedegen kwalitatief onderzoek voor u uit.


Betrokkenheid en transparantie
Met veel van onze klanten gaan we een traject aan voor langdurige samenwerking. Dat vraagt om grote betrokkenheid en transparantie, aan beide kanten. AIM is bij iedere klant persoonlijk betrokken, wat zich uit in intensief meedenken, zoeken naar mogelijkheden en het geven van adviezen. Als het sales traject loopt, nodigen we u uit om mee te kijken (en luisteren) met ons sales team. Deze openheid en wederzijdse betrokkenheid gedurende het gehele sales traject levert een vruchtbare samenwerking op met de beste resultaten.

Kwaliteit
Het kwaliteitsniveau van AIM is zeer hoog. Onze sleutel tot succes bij alle werkzaamheden is een degelijke voorbereiding en een toegewijd en ervaren team van hoogopgeleide werknemers. Daarom werken we voortdurend aan het optimaliseren van onze diensten en het trainen van onze telemarketeers.