We houden van een goede uitdaging.

“Wacht niet op nieuwe kansen.
Wat je nu hebt is de kans.”

– Martha Mireille Brahim

 

Waar liggen de kansen om uw marktaandeel te vergroten?

AIM verkent de markt via telefonische diepte-interviews, afgenomen door ons speciale onderzoeksteam van ervaren agents. Aan de hand van een aantal gerichte open vragen onderzoeken wij of een bepaalde markt voor u interessant is. Vaak geeft dit de juiste informatie voor een vervolgtraject.

Voor het goed in kaart brengen van alle kansen is soms meer diepgang vereist. In dat geval stellen wij een kwalitatief onderzoek voor waarbij we samen met u en onderzoeksbureau Hallemavanloon de focus bepalen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw sales team nog effectiever wordt?

Elk salesteam wordt effectiever door een continue stroom van kwalitatieve leads en afspraken. U kunt het hele salesproces aan AIM uitbesteden. Ons salesteam kent uw doelstellingen, handelt daar naar en haalt de targets.

Om de effectiviteit te verhogen verzorgt AIM ook intensieve trainingen op maat. We bekijken uw wensen en stemmen daar de training op af.
Aan de basis van deze vooral praktijkgerichte trainingen ligt uiteraard de theorie. Na afloop van de training koppelen we de resultaten aan u terug.

Wat is de meerwaarde die AIM uw bedrijf oplevert?

AIM combineert onafhankelijkheid met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid en openheid. Dit levert – in combinatie met een degelijke voorbereiding en een toegewijd en ervaren team van hoogopgeleide werknemers – zonder uitzondering kwalitatief hoge resultaten op.

AIM heeft een goede klik met al haar klanten en gaat langdurige samenwerkingsverbanden aan. Daardoor is er altijd sprake van een grote betrokkenheid en transparantie: van beide kanten. Dat ziet u terug in de resultaten!

U wilt een hogere omzet. Waar vindt u de nieuwe klanten?

Elke organisatie heeft continu kwalitatieve leads nodig. Daarover denken wij out-of-the-box met u mee. We gaan daarbij na wie uw huidige én mogelijke nieuwe klanten zijn.

AIM gaat verder dan denken: we stropen onze mouwen op en vinden uw nieuwe klanten! Ook zijn we in staat om slapende klanten met de nodige flair weer wakker te schudden: met de juiste benadering realiseert u een hogere omzet bij de klanten die u al heeft.

Met AIM bereikt u dus nieuwe klanten én een hogere omzet bij bestaande klanten.